Izvor: Kurir.rs
13.10.2023 u 18:19
0

IZ IZRAELA EVAKUISANA JOŠ JEDNA GRUPA: Avion Er Srbije koji je izbavio naše građane iz Tel Aviva sleteo u Beograd

Avion Er Srbije koji je iz Tel Aviva evakuisao građane Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore, sleteo je danas na Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu u 17.08 časova. Avion je iz Tel Aviva poleteo u 16.20, objavljeno je na sajtu beogradskog Aerodroma.

AVION ER SRBIJE SA GRAĐANIMA SEVERNE MAKEDONIJE POLETEO IZ TEL AVIVA: ORI SE „ŽIVELA SRBIJA“!!! (VIDEO)

Avion je iz Tel Aviva poleteo u 16.20, objavljeno je na sajtu beogradskog Aerodroma.

U avionu Er Srbije ukupno je bilo 133 putnika, u najvećem broju građana Severne Makedonije, kao i jedan broj državljana Srbije i Crne Gore. Avion je prethodno sleteo u Skoplje. Po nezvaničnim informacijama Televizije Sitel, u avionu iz Tel Aviva sa 133 putnika je bilo 75 Makedonaca, dok su ostali bili iz Srbije i Crne Gore.

Vlada Severne Makedonije je juče saopštila da je današnji čarter let Tel Aviv-Skoplje radi evakuacije svih makedonskih građana koji žele da napuste Izrael, organizovan u saradnju sa „Er Srbijom“ i da i je plaćen iz rezerve državnog budžeta.

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani je izjavio da se do juče od 150 „identifokovanih, registrovanih i kontaktiranig makedonskih građana u Izraelu vratilo 60“ i da očekuje da se danas vrati preostalih 90.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter