Izvor:
27.04.2017 u 14:49
0

Beker otkrio: ĐOKOVIĆ IMA PSIHOLOŠKE PROBLEME, ZATO STALNO GUBI!

Nemački stručnjak Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, kaže da je potpuno normalno što slabije rangirani igrači sada igraju sjajno protiv Srbina, jer su osetili ranjivost kod bivšeg broja 1, pa svi žele da mu "skinu skalp"

Nemac tvrdi da Đoković ima psihološki problem i da je to uzrok njegovih slabih rezultata u 2017. godini.

Ne može preko noći da se zaborave forhend ili servis. Kod Novaka je problem psihološke prirode. Mnogo toga se promenilo kod njega od osvajanja Rolan Garosa prošle godine, jer je to bio njegov životni san. Tada se probušio njegov "balon", vazduh je izašao van i sad ne može da se vrati nazad – ocenio je na slikovit način Boris Beker.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/novak-djokovic-06.jpg?m=1464399814

Njemu je jasno da je Đoković, godinama nepobediv, sad postao omiljeni plen slabije rangiranih igrača, koje je sezonama "maltretirao".

Svlačionica ne spava. Svi vide slabost vrhunskog tenisera i svi žele sada njegov "skalp". Oni čitaju sad njegov govor tela i postali su mnogo pametniji u načinu igru protiv Novaka, što je za Đokovića dodatni problem. Normalno je da kada toliko godina dominiraš i sve pobeđuješ, da će se ta plima jednom povući. Ipak, Novak ima 29 godina i dovoljno vremena da preusmeri svoj brod na pravi smer, ali moraće to da učini što pre – istakao je Beker.

On je još jednom ponovio da je za njega Rodžer Federer najbolji teniser sveta svih vremena.

Godinu je počeo osvajanjem Australijan opena, Majamija i Indijan Velsa. Ne bi trebalo to da nas iznenađuje, jer je Rodžer najboji teniser svih vremena i jedan od najvećih sportista ikada – podvukao je Boris Beker.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter