Izvor:
25.05.2017 u 00:29
0

Beograđani u panici: USLIKANA ZMIJA USRED GRADA! (FOTO)

Šokantna fotografija zmije usred Beograda u Ulici Goce Delčeva pored fakulteta za kulturu i medije osvanula je na Fejsbuku, što nije usamljen slučaj s obzirom na to da su se mnogi roditelji žalili na zmije u blizini škola i vrtića, zbog čega je morala da reaguje o Komunalna policija.

Kako objašnjavaju stručnjaci, za povećan broj egzotičnih vrsta na ulicama gradova delimično su odgovorni i nesavesni uzgajivači.

S druge strane, već zbog činjenice da su se 'probudile iz zimskog sna', možete se očekivati da čak i na ulicama većih gradova sretnete neobične goste.

Inače, od otrovnica, u Srbiji se mogu sresti šarka i poskok. Za sada se ne zna kojoj vrsti pripada gmizavac sa fotografije.

Ono što je svakako sigurno, jeste da nesvakidašnja pojava ove životinje izaziva strah i paniku kod većine građana.

Zbog toga je najbolje obratiti se nadležnim službama, ukoliko naiđete na gmizavca ove vrste.

informer.rs
Foto: Facebook/uros andrijasevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter