Izvor:
25.04.2017 u 16:17
0

BIVŠI BROJ JEDAN ZGROZIO TENISKI SVET: Uputio rasističku uvredu Sereninoj nerođenoj bebi!

Ilija Nastase, najvulgarniji bivši broj jedan na svetu, proteklog vikenda je još jednom potvrdio tu "etiketu". Nedoličnim ponašanjem tokom Fed kup meča između Rumunije i Velike Britanije ponovo je zgrozio svet. Buru reakcija je izazvao rečenicom "da vidimo koje će boje biti Serenina beba. Čokoladno ili sa mlekom?"

Najbolja teniserka sveta, mlađa sestra Vilijams, odgovorila je Nastaseu na uvredu.

"Razočarava me što živimo u društvu gde ljudi poput Ilije Nastasea mogu da iznesu takve rasističke komentare. Rekla sam jednom, ali kazaću ponovo: ovaj svet je prešao toliki put, ali mu predstoji još dosta. Tačno je da smo srušili mnoge barijere, ali još mnogo nas čeka. Ovakve stvari, ali i bilo koje druge neće me sprečiti da ulažem ljubav, svetlost i pozitivnost u sve što radim. Nastaviću da se borim za ono što je ispravno", odgovorila je dostojanstveno Serena.

Da podsetimo, Vilijemsova se nalazi u 21. nedelji trudnoće trebalo bi početkom septembra da se porodi. Ona je isplanirala da se na Tur vrati već početkom 2018. godine.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter