Izvor: Alo.rs
06.11.2023 u 18:15
0

„AKO NAHVATAŠ MANIJAKA, DA GA PRIVEŽEŠ“: Bizarna scena u autobusu na liniji 56 u Beogradu

Zbog ove čudne scene u autobusu mnogi su u komentarima aludirali na sado-mazo odnose.

LINIJOM 600 OD ŽELEZNIČKE STANICE BEOGRAD CENTAR DO AERODROMA „NIKOLA TESLA“: Od sutra se uspostavlja nova autobuska linija

U autobusu na liniji 56 neko je zaboravio policijske lisice, a fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama izazvala je urnebesne komentare.

Čini se da su u pitanju prave metalne lisice, koje su okačene o šipku ispred sedišta, objavljeno je na Instagram stranici 192.rs. Niko od putnika nije se usudio da ih dira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zbog ove čudne scene u autobusu mnogi su u komentarima aludirali na sado-mazo odnose, ali je bilo i nekoliko maštovitijih: „Bus posle ponoći“, „Zaigrao se vozač pa zaboravio da raspremi“. „Ako nafatas manijaka, da ga privežeš“..

„Da nije vozač autobusa policajac u penziji… pa mu bivši radni prostor nedostaje;“ napisao je jedan korisnik Instagrama.

„Rezervisano za nevaljale putnike“, piše u drugom komentaru. „Mesto za oženjene, mišljenja je jedan korisnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter