Izvor:
04.12.2018 u 17:59
0

Brnabić i Udovičić čestitali Jokiću na medalji!

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Dejanu Jokiću na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu u parastraljaštvu u disciplini vazdušna puška na 10 metara.

"Čestitam Dejanu Jokiću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu. Hvala Vam što već sada, pored sjajnog domaćinstva, Srbija može da se ponosi i Vašim srebrnim odličijem", poručila je Brnabić na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Jokiću je čestitao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

"Još jedan dan za radost, naš Dejan Jokić osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu! Ponosan sam na novu u nizu medalja u rekordnoj 2018. godini. Dejane, sve čestitke i još jednom – veliko bravo i hvala! Na ovom uspehu čestitam i njegovom stručnom timu i Paraolimpijskom komitetu Srbije", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Dejan Jokić osvojio je srebrnu medalju u nadmetanju vazdušnom puškom u kategoriji SH2.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter