Izvor:
08.11.2017 u 23:56
0

CIPIRIPI POVUČEN IZ PRODAJE: U popularnom slatkišu nađena guma!

Kao mera predostrožnosti sa tržišta Srbije dobrovoljno su povučeni iz prodaje "Cipiripi" kremovi "Duo", "Nougat" i "Choco-Vanilla", sa rokom trajanja do kraja oktobra 2018. godine.

Kompanije "Nestele Adriatic" koja je proizvođač ovih slatkiša na ovakav potez se odlučila posle prigovora potrošača, koji su u "Cipiripi Duo" kremu od 400 grama, proizvedenom jula 2017. godine, s istekom roka u julu 2018., pronašli komadić gume.

Nakon detaljne analize, utvrđeno je da je navedena guma u proizvod dospela iz proizvodne linije, pa su preduzete sve neophodne mere kako bi se ista situacija sprečila u budućnosti.

O ovome je obavešteno i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrde.

Ostali "Cipiripi" proizvodi, osim gore navedeni i dalje se nalaze u prodaji.

Alo.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter