Izvor: Happy BSC
15.07.2021 u 09:40
0

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

Rezolucije oko Srebrenice postale su regionalna moda, a o ovoj važnoj temi govorio je Nebojša Čović, bivši potpredsednik Vlade Srbije. U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ osvrnuli smo se na teme dešavanja na KiM. Šta se zaista dogodilo u Dečanima, i kakva se igra krije iza toga.

VAŽNO:

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Zdravstvene stanice u Borči!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

– Čujem da su izgubljena dokumenta i svedoci oko slučaja Nasera Orića. Ogroman zločin se dogodio u Srebrenici, ali sve se tu izvlači iz konteksta. Orić je bio zadužen za celu tu teritoriju. Zločin u BiH je načinjen, ali su pojedine grupacije zločinaca pošteđene. To je sada isto i sa situacijom na KiM, rekao je Čović. 

– Tri zemlje su dale garanciju da se Tači pusti na slobodu i da bude na prostoru KiM. Sada su dodatno dali garanciju, ne može na KiM, nego da bude u tim zemljama, ali te zemlje se sada drže kao tajne, ali možemo da pretpostavimo o kojim zemljama se radi, ali zbog čega se one kriju? Oni su svesni da je neizbežno da se pokaže da se radi o zločinima, da su ti ljudi učinili teška krivična dela. Ovde su toliko uvezane duple igre da može da zaboli glava. Građani su izloženi specijalnom psihološkom ratu – mi smo eksperiment, ceo region. Oni će sve pokušati da izvuku ove zločince, naglasio je. 

– Sada stalno imamo pritisak od Amerike oko slučaja braće Bitića. Oni jesu američki građani, ali nisu bili ovde turistički.  U moje vreme je izvršena provera za braću Bitića. Slušali su ga u predavanjima NATO u Študgartu, pa su ga i saslušavali, objasnio je Čović, rekavši da predsenik Srbije trenutno trpi velike pritiske. 

NAPADI SRBA NA KOSOVU: ŠTA SE DESILO U DEČANIMA

– Setite se trovanja rudara, pa dece u školi, davljenja tri dečaka… albanska deca otrovana, a srpska nisu. Pa onda odluka Kurtija da će pokrenuti proces o nadoknadi štete za kulturno blago. Čoveku u Klini su polomili rebra, njima smeta i taj mali deo Srba što je ostao. Pale spomenike, ruše srpska groblja, sad pikiraju na Dečane, osvrnuo se Čović na tragične događaje. 

– Bez odluke komandanta KFORA ne može da se događa ono što se događalo. O čemu da se nastavi dijalog 19og, kada oni ništa nisu sproveli. Gde je baronica, gde je Ketrin Ešton, Mogerini? Oni se sećaju, sve je to u njihovim arhivama, ali ne žele da se sećaju. Žele da otkinu deo naše teritorije, i žele priznanje toga. Srbija mora da vodi računa. Jasno i čvrsto se sada vodi spoljna politika. Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga, rekao je Čović za Happy televiziju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter