Izvor:
08.01.2018 u 17:17
0

DA SE I DRUGI UGLEDAJU NA ŠEFICU: Austrijska ministarka otišla na službeni put za samo 10 evra!

Prvo putovanje u inostranstvo nove šefice austrijske diplomatije Karin Knajsel koštaće državu svega 10 evra. Knajsel putuje u Slovačku, koja je prva destinacija od kada je stupila na dužnost, a u tu susednu zemlju otputovaće vozom.

– Putovaću železničkom linijom REX, što košta 10 evra. To je voz kojim sam, inače, do sada dnevno putovala od Gramatnojzidla do Beča, zajedno sa slovačkim bolničarkama i studentima – objasnila je ministarka novinarima.

Knajsel će sutra u Bratislavi razgovarati sa svojim slovačkim kolegom Miroslavom Lajčakom koji je i predsedavajući Generalne skupštin UN. Negirala je da je odlučujuće za odabir destinacije prve posete bilo što je Slovačka članica Višegrad grupe.

Štedljiv je i kancelar Sebastijan Kurc, koji, kao što je već i ranije kao ministar, nastavlja da putuje ekonomskom klasom. Tako će Kurc u posetu Francuskoj, a potom i Nemačkoj, putovati avionom ekonomskom klasom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Helfried Carl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter