Izvor:
12.06.2019 u 20:09
0

DANILOVIĆ SE PLASIRALA U DRUGO KOLO TURNIRA U RIMU…(FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo čelendžera u Rimu, pošto je na startu pobedila domaću predstavnicu Dalilu Spiteri sa 2:0 (6:1, 6:1). U drugom kolu Danilovićeva očekuje pobednicu iz duela između Italijanke Sare Erani i Lize Sabino iz Švajcarske.

Naša mlada teniserka nije imala težak posao u duelu sa protivnicom koja je ušla u glavni žreb zahvaljujući pozivnici organizatora.

Danilovićeva, koja je trenutno na 122. mestu na listi, ubedljivo je nadigrala Dalilu Spiteri koja je 491. igračica sveta.

U drugom kolu Olga Danilović će igrati protiv uspešnije iz duela između Italijanke Sare Erani i Lize Sabino iz Švajcarske.

Izvor:RTS
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter