Izvor: večernje novosti
26.09.2021 u 16:02
0

DARKO MLADIĆ: Zabrinut sam zbog situacije sa ocem, komplikuje mu se zdravstveno stanje!

– Ne komentarišemo previše, pošto je to telefon i sve snimaju. Ali on je zabirnut zbog ove eskalacije – naveo je Darko Mladić, koji se sa ocem svakodnevno čuje telefonom, a dva puta sedmično vidi preko jedne aplikacije.

Prema njegovim rečima, general je bolestan, a o tome šta mu se dešava porodica saznaje samo preko poseta i kroz razgovor, budući da joj i dalje iz Haga ne daju nikakvu medicinsku dokumentaciju.

PROČITAJTE JOŠ: KURTI NIJE DAVAO IZJAVE POSLE SASTANKA SA MINISTROM ODBRANE!

– Komplikovalo se zdravstveno stanje, sad imamo neke probleme sa šećerom, koji nikakvo da se reše, šećer mu je mesecima iznad 15. Isto tako iz usmenog razgovora sa doktorima smo saznali da ima problem sa bubrezima, ali ne znamo detalje – ispričao je Darko

Ipak, dodao je, general se u svemu tome drži prilično dobro i neće da prizna da ima sve te probleme.

PROČITAJTE JOŠ: Vučić Stoltenbergu napomenuo: Koju je to normu i međunarodni propis Srbija prekršila? Danas, juče ili bilo kada?

Kako je pojasnio, general Ratko Mladić ima sve te poseldice kao i drugi ljudi koji su preživeli moždane udare, a najveći problem je što, verovatno, zbog svih tih kumulativnih posledica preko dana spava mnogo više nego što je normalno i ima manje energije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter