Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 16:23
0

Deca će u Srbiju moći bez testa na koronu

Građani koji dolaze u Srbiju iz inostranstva moraju imati negativan PSR test na koronu, a oni koji ga nemaju moraće da provedu 14 dana u kućnoj izolaciji, odlučeno je danas na sednici Kriznog staba.

„Za decu starosti do 12 godina test neće biti potreban“, kaže za Tanjug član Kriznog štaba Branislav Tiodorović i dodaje da će strani državljani koji nemaju test i koji moraju da idu u izolaciju morati da dostave gde odsedaju, odnosno adresu na kojoj će boraviti.

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

Ova mera biće na snazi do 31. maja, a nakon toga u zavisnosti od epidemiološke situacije proceniće se da li će se mera ublažavati.

„Od procene epidemiološke situacije zavisi da li će se mera ublažavati posle 31. maja“, kazao je Tiodorović.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter