Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 15:17
0

U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 310 zaraženih

 U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid-19 kod 251 korisnika i 59 zaposlenih.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 438, a broj izlečenih zaposlenih u tim ustanovama je 156, saopštilo je Minstarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

Prisustvo Kovida-19 potvrđeno je u Gerontološkim centrima u Nišu, Kruševcu, Aleksincu (“Jelenac”), Obrenovcu, Domu za smeštaj starih lica u Smederevu, Domu za decu i omladinu “Duško Radović“ u Nišu, Centrima za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu i Nišu, Domu za smeštaj lica ometenih u razvoju Blace-Trbunje, Domu za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu, Domu za smeštaj odraslih lica Kulina.

Virus korona je registrovan i u domovima za smeštaj odraslih i starijih, “Miljakovački vinogradi” i “Nada” u Beogradu, “Plava milina“, “’MeliorVita“ i “Gardoš” u Zemunu, “Radost” i “S.Nikola” u Negotinu. Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni kod kojih postoji ta opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter