Izvor: Tanjug
29.06.2021 u 20:04
0

DELTA SOJ KORONA VIRUSA POTVRĐEN NA KiM: Zaražene dve osobe

Na teritoriji Kosova i Metohije potvrđena su dva slučaja delta soja korona virusa, koji je prvi put otkriven u Indiji, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja iz Prištine.

NAJVAŽNIJE: 

SRBIJA HRABRO IDE NAPRED! Mali: Preponosan sam na SRPSKE FINANSIJE!

PREKRAJANJE ISTORIJE VIJORE ČITAKU! Sramna izjava o Kosovskom boju je samo još jedan velikoalbanski pamflet!

PREMINUO NAŠ BIVŠI MINISTAR! Kobna saobraćajka kod Šapca, bio je veliki VIZIONAR!

AVIONI SU LETELI NISKO I BLIZU BRODA! Holanđani provocirali Ruse, a reakcija koja je usledila SLEDILA IM JE KRV U ŽILAMA!

ZEMUN SPOJEN SA LIDOM: Vojska postavila pontonski most

Ministarstvo je na Fejsbuku navelo da su dva slučaja korona virusa registrovana među 22 uzorka, koja su poslata na testiranje na Institut za virusologiju Univerzitetske klinike „Charite“ u Berlinu.

Iz Ministarstva navode da su obe zaražene osobe pokazale simptome, ali da su se već oporavile i da je njihova izolacija završena.

Ministarstvo dodaje da su ekipe Instituta za javno zdravlje iz Prištine već otkrile „sve moguće izvore i kontakte“ kako bi sprečili dalje širenje slučajeva korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter