Izvor: BSC Happy
29.06.2023 u 20:09
1

MALA NINA JE HEROJ SRBIJE, NJENA MAMA EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: „Sve ovo nije od juče, godinama se borimo“ (POMOZIMO ZORANU DA POBEDI NAJTEŽU BITKU)

Ekipa Hepi televizije posetila je danas malu Ninu i tom prilikom naša koleginica razgovarala je sa devojčicom i njenom majkom Natašom Ninković. Njih dve zajedničkim snagama pokušavaju da prikupe sredstva kako bi otac male devojčice otišao na lečenje.

Devojčica Nina Ninković (11) iz Veternika kod Novog Sada, svakoga dana od pet do sedam uveče, prodaje krofne na improvizovanoj tezgi kako bi prikupila novac za lečenje bolesnog tate Zorana (48).

Nina je ovih dana raznežila celu Srbiju i pokazala kakav je borac i heroj, a ujedno i svima nama dala domaći zadatak i na najbolji način pokazala kako se nezmerno voli i poštuje porodica.

BSC Happy

 

Građani Srbije su još jednom na delu pokazali koliko su humani i ujedinjeni, s obzirom na to da se veliki broj ljudi odazvao i odlučio da pomogne maloj Nini i njenom tati da pobedi u ovoj teškoj borbi.

Naša koleginica Tijana, reporterka Happy televizije, razgovarala je sa Natašom Ninković, mamom male Nine, koja je na početku razgovora najpre istakla da ni u snu nisu očekivali ovakav odziv građana, kako je rekla, sredstva za prvi korak u vidu odlaska na pregled u Moskvu su prikupljena. To je veliki korak, međutim ne i poslednji, tek nakon pregleda imaće tačan uvid u plan i program lečenja, kako je rekla, borba tek predstoji.

– Lečenje će potrajati, jer sve ovo nije od juče, godinama unazad se borimo, rekla je Nataša.

Gospođa Ninković napomenula je da njen suprug još uvek nije otišao u Moskvu i demantuje dezinformacije koje su se pojavile u medijima da će mala Nina otići za Rusiju, kako nam je rekla, to nije tačno, devojčica ostaje ovde, jer bi odlazak bio dodatni stres za nju. Takođe, napomenula je da ni juče ni danas nije davala nikakve izjave za medije, sve do trenutka dok je naša ekipa danas nije posetila. Rekla je da postoje određene dezinformacije u pojedinim medijima i da će uskoro javno objaviti o čemu se radi.

BSC Happy

 

Za sam kraj Nataša je napomenula da je akcija u vidu prodaje krofni trajala još danas i da će na neko vreme biti prekinuta, ali će se svakako nastaviti u određenom momentu. 

– Krofne mesimo timski, Nina, baka i ja, istakla je Nataša.

Nataša se ovom prilikom zahvalila svima na podršci i još jednom zamolila za razumevanje, jer kako kaže, mala Nina je umorna i potreban joj je odmor.

– S obzirom na to da se radi o emocijama deteta, ne bih da ona preživaljava traume, umorna je i potreban joj je odmor od svega, kazala je ona.

Mala Nina ide na malu pauzu, tako da kupovina krofni neće biti moguća od sutra, mi ćemo vas obavestiti kada se akcija ponovo nastavi, ovom prilikom apelujemo na sve ljude da nastave da pomažu Nini da ostvari svoj cilj i Zoranu da dobije ovu bitku, to možete učiniti tako što ćete poslati poruku 161 na broj 3800. 

NAJSLAĐA KROFNA JE SLOGAN – 161 NA 3800. 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MALA NINA JE HEROJ SRBIJE, NJENA MAMA EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: „Sve ovo nije od juče, godinama se borimo“ (POMOZIMO ZORANU DA POBEDI NAJTEŽU BITKU)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter