Izvor:
09.06.2017 u 18:42
0

ĐOKOVIĆ DOBIJA VELIKO POJAČANJE I OSVEŽENJE: Treniraće ga iskusni as!

Iskusni češki teniser Radek Štepanek najozbiljniji je kandidat da uđe u stručni štab Novaka Djokovića i bude trener srpskog asa u tandemu sa Andre Agasijem.

Kako navodi “Politika”, 38-godišnji Štepanek koji je godinama odličan prijatelj sa Đokovićem, blizu je odluke da se penzioniše jer zbog povrede još nije odigrao nijedan meč ove godine.

Njegova prednost u odnosu na druge trenere jeste i što ne bi imao ništa protiv zajedničkog rada sa Agasijem, koji bez obzira na veliku želju da saradjuje sa Đokovićem, nije u mogućnosti da stalno bude uz srpskog tenisera.

Štepanek je uvek važio za atraktivnog igrača, koji svakom meču pristupa sa puno energije. Možda baš on uspe da “razdrma” Novaka.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva, Twitter/AdamHuntSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter