Izvor:
20.05.2017 u 19:26
0

ĐOKOVIĆ I DEL POTRO NASTAVLJAJU MEČ: Hoće li Novak završiti moćno kao što je i počeo?

Osamnaesti međusobni okršaj Srbina i Argentinca, u kojima Novak vodi 14-3, počeo je u petak nešto posle 21 čas, ali je malo pre 23 časa prekinut zbog jakog nevremena.

Prethodno, Novak je loše počeo, pošto je je već u prvom servis gemu pretrpeo brejk, ali je od tog trenutka zaigrao maestralno i podsetio na najbolje dane.

Za šest osvojenih gemova u nizu stigao je do vođstva u setovima, diktiravši ritam i konstantno napadajući rivala, da bi posle desetak minuta igre u drugom delu meča došlo do prekida.

Osim činjenice da moraju da igraju u dva dana, dodatni problem za pobednika ovog okršaja jeste i to što će do kraja dana još jednom morati na teren 'Floro Italika' – u 21 čas – kako bi se suprotstavio Dominiku Timu, koji je odigrao meč karijere protiv Rafaela Nadala.

S druge strane, drugo polufinale na programu je odmah po okončanju prvog, a sastaju se Džon Izner i Aleksander Zverev.

b92.net
foto:tennistv/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter