Izvor: Blic.rs
23.10.2020 u 19:48
0

DOKTOR NESTOROVIĆ SE OGLASIO: Izašao iz medijske ilegale, pa najavio ovo! (FOTO)

Pulmolog Branimir Nestorović je polovinom juna napomenuo da uskoro ide u penziju. Fotografiju torte, koju je dobio tim povodom, postavio je danas na Instagram.

– Postoje poslovni prijatelji i prijatelji. Od prijatelja iz firme za penzionerske radne dane – napisao je doktor uz fotografiju torte na kojoj je napisano „Za sladak novi početak“.

Ispod te rečenice iscrtan je i list.

Kad je sredinom juna pričao o penziji, lekar je rekao da je otvorio ordinaciju, da će voziti motor, svirati gitaru i gajiti kučiće. Dodao je da će držati predavanja i čitati knjige.

PROČITAJTE JOŠ…

GRADE SE STANOVI ZA IZBEGLICE Krov nad glavom za 133 porodice

UHAPŠEN Zrenjaninac koji UKRAO NOVAC iz dve TRAFIKE!

PODRHTAVALO TLO: Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Čuveni pulmolog se prošle nedelje pojavio u medijima posle oko mesec i po dana i izazvao je veliku pažnju javnosti. Tom prilikom je izjavio da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje, da su se ljudi izmorili i da je dosadila bogu i narodu,

Naveo je da se „povukao“ iz javnosti jer je njegov lični počeo da trpi.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar. Desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet… – kazao je tad Nestorović u emisiji na TV Prva i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Za vreme svoje duge karijere, pulmolog Branimir Nestorović izlečio je mnogo dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter