Izvor:
24.05.2019 u 06:10
0

DONALD TRAMP: Naredio obaveštajnim službama da sarađuju sa državnim tužiocem!

Predsednik SAD Donald Tramp naredio je obaveštajnim službama da sarađuju s državnim tužiocem Viljamom Barom u ispitivanju događaja koji su doveli do istrage o navodnoj povezanosti njegove predsedničke kampanje s Rusijom.

Danas je na zahtev i preporuku američkog državnog tužioca, Tramp je od obaveštajne zajednice zatražio brzu i punu saradnju sa istragom aktivnosti za vreme predsedničkih izbora 2016. godine – rekla je sinić portparolka Bele kuće Sara Sanders, preneo je Rojters.

Direktiva dolazi u vreme kada se Bela kuća suočava s demokratama u Kongresu o radu specijalnog advokata Roberta Malera, koji je vodio dvogodišnju istragu o tome da li je Rusija bila

umešana u izbore u SAD 2016. i da li postoje bilo kakve veze između kampanje Donalda Trampa i Rusije.

U izveštaju koji je objavljen u aprilu navodi se da istraga nije došla do dokaza da je postojala kriminalna zavera s Rusijom, ali je istaknuto postojanje nekih incidenata za koje demokrate tvrde da predstavljaju opstrukciju istrage.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/New York Daily News‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter