Izvor: alo
15.02.2024 u 03:49
0

DRASTIČNA PROMENA VREMENA: Pripremite se za kratke rukave i zimsku jaknu u istom danu

Mnogi se raduju produženom vikendu, imaju velike planove za naredna četiri dana, ali pre bilo kojeg treba pogledati prognozu, posebno ovih dana kad su razna iznenađenja moguća. Evo šta kaže RHMZ.

U Srbiji će u četvrtak, 15. februara tokom dana biti pretežno sunčano vreme, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni, a temperature će se kretati od minus jedan do 15 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano povremeno uz umerenu oblačnost, duvaće slab severozapadni vetar, a temperature će biti do 12 stepeni.

U petak takođe pretežno sunčano, sa slabim, južnim i jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura od -3 do 3 °C, a najviša od 10 do 14 °C.

NASLOVNE STRANE ZA 15.02.2024: Predlažemo za vas

Slično vrene i u subotu, za koji stepen toplije. Vetar slab, južni i jugozapadni, krajem dana na zapadu Vojvodine u skretanju na umeren severozapadni.

U nedelju se očekuje prolazno naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 2 do 7 °C, a najviša od 11 do 14 °C, najavljuje RHMZ.

Od ponedeljka umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom i to uglavnom zapadu i jugu zemlje, dok će na planinama padati slab sneg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter