Izvor:
20.07.2017 u 20:58
0

EMISIJA „ŽENSKI SAVETI“ – Danijel Pavlović za vas sprema Pizza Peperoni, a u goste nam dolazi i kardiolog Nikola Šekularac!

I ove subote 22. 07. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U gostima nam je bio Danijel Pavlović koji je spremao pikantnu Pizza Peperoni. Sa Danijelom smo pričali o njegovom budućim poslovnim planovima, o pedagoškom radu sa mladim i talentovanim pevačima, kao i to koliko mu zadovoljstvo predstavlja kada neko od njih samostalno uspešno uplovi u muzičke vode.

Sa doktorom Nikolom Šekularcem razgovarali smo o tome šta žene treba da znaju o srčanim problemima. Pričali smo o tome koji sve faktori utiču na pojavu srčanih tegoba, da li su tome podložniji muškarci ili žene, kao i to šta nam on savetuje kako bi naše srce ostalo zdravo.

Šta raditi kada vam se iznenada najave gosti, a u frižideru nemate baš mnogo namirnica. Ono što vam mi tada savetujemo je da napravite je ukusan Šašlik, vaši gosti će sigurno biti oduševljeni.

Vašeg najslađeg ljubimca možete obradovati krevetom od starog džempera, a kako to možete napraviti, saznaćete u ovoj epizodi.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter