Izvor: HappyBSC
19.12.2021 u 11:05
0

ERA OJDANIĆ ČESTITAO SVETOG NIKOLU SVIMA KOJI SLAVE

U današnjoj emisiji “Vikend jutro” gostovali su: Era Ojdanić – pevač, Dragan Todorović Žvakac – harmonikaš i Svetlana Ceca Atić – pevačica koju su uz pesme i dobru atmosferu čestitali današnju slavu Svetog Nikolu. 

Era Ojdanić je čestitao svima koji danas slave krsnu slavu Svetog Nikolu i poželeo da je provedu u miru, zdravlju i veselju.   

– Posebno mi je draga posna trpeza za Svetog Nikolu. Kada su slave i preslave treba pomoći ženama, jer je u pitanju veliki posao i obaveza sve pripremiti – istakao je Ojdanić. 

Na pitanje kako će provesti Novu godinu, Ceca Atić je rekla da će novogodišnje praznike provesti radno nastupajući u restoranu svog kolege Ojdanića za koga je rekla da je divan domaćin, prijatelj i kolega. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter