Izvor: TELEGRAF.RS
21.08.2023 u 14:11
0

EVO GDE ĆE K. K. IZ „RIBNIKARA“ ZAVRŠITI ŠKOLU: Ministarka Đukić Dejanović otkrila gde će dečak ubica nastaviti obrazovanje

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović otkrila je da će K. K., učenik koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, osnovno obrazovanje najverovatnije završiti u školi "Dr Dragan Hercog".

Mediji su već objavili da je nastavničko veće OŠ „Vladislav Ribnikar“ donelo odluku o isključenju ovog dečaka iz škole.

To ministarka u ovom trenutku nije mogla da potvrdi, ali je objasnila da pretpostavlja da će nastavničko veće najverovatnije doneti ukor, što podrazumeva dalje školovanje u drugoj školi.

MAJKA DEČAKA UBICE IZNELA ZAHTEV: Poslala pismo u kom traži da on nastavi ŠKOLOVANJE

Kako nije u poziciji da pohađa školu jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola „Dr Dragan Hercog“ je zadužena za takvu decu – kazala je ministarka prosvete prof. dr Đukić Dejanović.

Osnovno obrazovanje je obavezno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter