Izvor: BLIC.RS
21.08.2023 u 11:15
1

MAJKA DEČAKA UBICE IZNELA ZAHTEV: Poslala pismo u kom traži da on nastavi ŠKOLOVANJE

Majka dečaka ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribikar" obratila se institucijama sa zahtevom da se reši pitanje daljeg školovanja njeno dvoje dece. U pismu, ona ne pominje tragediju u "Ribnikaru" nijednom jedinom rečju, već se obraća za pomoć navodeći da je situacija u kojoj je njena porodica složena, saznaju mediji.

U pismu, koje je prema saznanjima medija vrlo šturo i nema nijedne emocije, majka dečaka koji je usmrtio devetoro đaka i radnika obezbeđenja navodi da je pitanje obaveznog osnovnog obrazovanja njene dece „otvoreno“.

Ona konstatuje da mlađa ćerka, koja je kao i brat pohađala istu školu, ne može da nastavi školovanje u Ribnikaru, a da je sin na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Majka dečaka ubice molbu je poslala pre nekoliko dana.

STRUČNJACI PONOVO ULAZE U „RIBNIKAR“: Ovo je plan podrške! Deci će biti ponuđen NORVEŠKI UPITNIK, evo šta to znači!

Na rešavanju svih pitanja nezapamćene tragedije za porodice nastradale i ranjene dece, ostale đake škole i Srbiju radi tim Vlade Srbije u kom su angažovana sva nadležna ministarstva i institucije. Praktično od MUP, preko ministarstva prosvete i pravde, do psihijatara i psihologa.

Prema saznanjima medija, dečak ubica neće biti pušten na slobodu, a njegovo dalje školovanje biće u skladu sa propisima. Kako je osnovno obrazovanje obavezno po zakonu on će pohađati individualnu nastavu onlajn, po uslovima za decu koja su hospitalizovana. Da li će biti izvesnih korekcija, kao i kakav će precizno biti model školovanja za dečaka koji je ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, trebalo bi da bude poznato tokom nedelje.

Ono što je već sada izvesno jeste da dečaku ubici, ako nastavu prati preko kompjutera, neće biti omogućen nijedan drugi sadržaj osim zakonom propisane onlajn nastave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAJKA DEČAKA UBICE IZNELA ZAHTEV: Poslala pismo u kom traži da on nastavi ŠKOLOVANJE”

  1. Da li je neko u stanju da shvati da je ceka porodica unesrecena, rasturena, anatemisana i da i oni strasno pate.
    Decak je klinac koji nije bio ni svestan sta radi i sa kojim posledicama…

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter