Izvor:
12.05.2017 u 14:54
0

Fan poručio Novaku: POŠALJI IMAZA MAREJU!

Trenutno dvojica najboljih tenisera na ATP listi Endi Marej i Novak Đoković ne blistaju u 2017. godini, blago rečeno. Škotlanđanin ima nešto više skupljenih bodova, ali je eliminisan već u 3. kolu Mastersa u Madridu i to glatko od Borne Ćorića.

Mladi Hrvat savladao je prvog tenisera sveta sa 6:3, 6:3, a pojedini navijači došli su na zanimljivu ideju, a u vezi je sa Đokovićem psihoterapeutom Pepeom Imazom.

tviter

– Dakle, sada Marej i zvanično ima lošiju godinu od Đokovića. Možda bi trebalo da uzme Imaza da sedi u njegovoj loži na mečevima – napisao je jedan navijač na tviteru.

Verovatno bi većina onih koji navijaju za Novaka pristala na ovu “pozajmicu” uz klauzulu da Endi Marej ima "pravo preče kupovine" ako sve strane strane budu zadovoljne aranžmanom.

Izvor: vesti-online.com
Foto: twitter.com/2ndServeHack,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter