Izvor:
10.04.2017 u 22:21
0

Francuzi se uzdaju u crnu magiju: Potražićemo pomoć vračeva protiv Đokovića!

Francuzima nije bilo dobro kada su videli kako je Dejvis kup tim Srbije na čelu sa Novakom Đokovićem počistio Špance (4:1), pošto će sa nama igrati u polufinalu, a selektor "trikolora" Janik Noa pominje čak i vradžbine u borbi sa drugim teniserom sveta.

Zvaćemo vračeve i nadati se da Đoković neće doći – našalio se Noa u intervjuu za Lekip.

Francuzi nisu skromni, žele "salataru" i napašće Srbiju svim silama.

Nije važno da li će Novak doći ili ne. Želim da osvojimo "salataru".

"Galski petlovi" su domaćini , a iako je polufinale tek u septembru, Noa zna na kojoj će podlozi igrati. Važno je samo da ne odgovara najboljem teniseru Srbije.

Razgovaraću još sa teniserima, ali šljaka je najbolje rešenje. Dok Đoković igra završnicu Ju Es opena, mi ćemo se pripremati na šljaci. Prošle godine smo polufinale igrali u gostima, sada kod kuće .To je sjajna vest – kazao je Noa.

informer.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter