Izvor: BSC HAPPY PORTAL
22.09.2023 u 12:34
1

VESIĆ UPUTIO PORUKU MLADIMA! „Ne činite to, opasno je“ (VIDEO)

Zbog učestalih slučajeva vožnje u pogrešnom smeru na auto-putu, je početkom nedelje počelo postavljanje dodatnih saobraćajnih znakova

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić snimio je poruku na društvenoj mreži TikTok namenjenu mladima u kojoj apeluje na njih da ne učestvuju u neodgovornim izazovima kao što je vožnja u suprotnom smeru na putu jer su opasni po život.

@sicve011

#srbija #fyp #foryou #foryousrbija #balkantiktok #serbia #pogresansmer #autoput #tiktoksrbija

♬ Fashionable cafe chill out(1011910) – KokeKoa

– Video sam na TikToku da postoje neprimereni izazovi za vožnju na auto-putu u suprotnom smeru. To je opasno po život. Zato smo postavili ove znake. Ne činite to – poručio je ministar Vesić korisnicima putem ove društvene mreže.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VESIĆ UPUTIO PORUKU MLADIMA! „Ne činite to, opasno je“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter