Izvor: BSC Happy
18.04.2024 u 07:40
0

GORAN VESIĆ ZA HAPPY TV: AIR Serbia će prestići JAT u svojim najboljim danima

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Goran Vesić - ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture.

Goran Vesić je rekao da će SNS uvek poštovati volju naroda

– Na prošlim izborima su već podelili funkcije, ko će šta da bude, koji ministar. Dok je Vučić na vlasti u Srbiji, narod će birati ko će biti na vlasti. Uvek ćemo prihvatiti volju građana i to je njihov problem. Njima je to problem. Kada budu malo više radili, možda će neko i glasati za njih, do tada ostaju ono što rade. To je prosto tako – ističe ministar saobraćaja.

Vesić je rekao, za našu televiziju, da je AIR Serbia je u svom „zlatnom dobu“

– Mi ćemo brzo doći do 10 miliona putnika. AIR Serbia će prestići JAT u svojim najboljim godinama. To samo govori koliko je AIR Serbia dobra kompanija. Imamo sastanke redovne sa ljudima koji rade tamo. Nadam se da ćemo ove godine imati mnogo manje problema nego do sada. Treba da se pripremamo za ovu godinu i bićemo mnogo pripremljeniji – kaže Vesić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter