Izvor:
29.07.2017 u 17:59
0

GUŽVE NA GRANICAMA: Čeka se po više sati, a najgore prolaze oni koji u Srbiju ulaze IZ OVE DVE ZEMLJE!

Poslednji vikend u julu donosi veliku smenu turista i pojačan saobraćaj na frekventnijm putevima, kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Tako se iz pravca Mađarske, na graničnom prelazu Horgoš čeka između 3 i 5 sati, a ništa bolja situacija nije ni na graničnom prelazu Batrovci iz pravca Hrvatske, gde su čekanja višesatna.

– Sve ove informacije mahom dobijamo od putnika, a upozoravamo da su situacije na granicama vrlo promenljive, jer je sada letnja sezona i tamo gde u jutarnjim časovima nije bilo gužve, može da se stvori tokom popodnevnih sati – kažu u Auto-moto savezu Srbije.

Ukoliko se vraćate iz Hrvatske preporučuje se korišćenje alternativnih graničnih prelaza Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Što se tiče gužve iz pravca Mađarske, postoje alternativni prelazi, ali su i tamo velike gužve, pa se putnicima savetuje da se naoružaju strpljenjem.

Na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zadržavanja su oko 150 minuta, dok se na graničnom prelazu Preševo na ulazu u Makedoniju čeka se oko 40 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter