Izvor:
23.03.2019 u 15:37
0

HITNA EVAKUACIJA 1.300 PUTNIKA: Kruzeru blizu obala Norveške otkazao motor!

Kruzer koji se nalazi blizu obala Norveške poslao je poziv u pomoć da se što pre evakuiše 1.300 putnika koji se nalaze na njemu.

Na kruzeru je otkazao motor zbog čega je posada započela dramatičnu operaciju spasavanja kako bi 1.300 putnika dovela do obale.

Brod "Viking skaj" plovio je ka obalama Hustadvika kada je u poslepodnevnim satima poslao poziv u pomoć.

Nacionalna služba spasavanja saopštila je da je kruzer uspeo da se usidri uprkos jakom vetru i ogromnim talasima.

Zabrinuti i besni rođaci putnika pozivaju kapetana da pošalje poruku da li su ljudi na sigurnom.

– Sverkva nam je poslala da je motor otkazao a da je brod u turbulentnim vodama. Molimo vas izvratite nam na pozive – napisao je rođak jedne od putnica.

Portparol Ajnar Knudsen iz Glavnog spasilačkog centra na jugu Norveške kaže da je evakuacija u "punom zamahu" sa tri helikoptera koji dovoze ljude na obalu.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter