Izvor:
03.07.2017 u 16:49
0

Hteo da ubije predsednika Francuske: Uhapšen čovek koji je planirao napad na Makrona!

Francuske vlasti saopštile su danas da je uhapšen muškarac (23) osumnjičen da je nameravao da izvrši napad na francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Predstavnik francuskog tužilaštva kazao je da je uhapšeni mladića još uvek nejasni, kao i da je sam planirao napad, prenosi AP.

Kako se navodi, on je uhapšen u četvrtak u predgrađu Pariza, a policiji je kazao da planira da napadne Makrona 14. jula, prilikom obeležavanja Dana pada Bastilje, kao i da je tom prilikom izražavao nacionalističke stavove.

On je u subotu preliminarno optužen za terorističke aktivnosti.

Makron će na Dan pada Bastilje posmatrati vojnu paradu, zajedno sa američkim predsednikom Donaldom Trampom koji je ranije potvrdio svoj dolazak.

informer.rs
Foto: Instagram/emanuelmacron

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter