Izvor: Srbija Danas
10.06.2020 u 09:27
0

ISTINA O NOVOM ŽARIŠTU NA KARABURMI: Evo ko je doneo koronu u studentski dom!

Studentski dom na Karaburmi proglašen je novim žarištem korone u Beogradu. Zaražen je jedan broj studenata, a svi su asimtomatski.

A kakvo je stanje u domu? Nekoliko radnika doma, kao i studenata, rekli su da su netačne informacije da je koronu doneo student iz Crne Gore, kako su pojedini mediji objavili.

NOVI SLUČAJ KORONE U OSNOVNOJ ŠKOLI! Nastavnik zaražen, obustavljena pripremna nastava! (FOTO)

Virus je donela devojka iz Niša. Ona je zarazila mladića koji je sedeo s njom i oni su odmah hospitalizovani. Onda je krenulo lančano… Utvrđeno je i da su imali kontakte sa još šestoro studenata (sada su izolovani) a ovi sa još nekima…

– U dom su došli ljudi u skafanderima, sve je kompletno dezinfikovano, posle čega smo se vratili na posao, a studenti u svoje sobe – rekla je jedna od čistačica.

Stanari doma kažu da se ne plaše korone, da sve normalno funkcioniše, uz poštovanje preporuka lekara i osoblja.

OVO MORATE ZNATI

ŠEŠELJ U KLINČU SA MARIĆEM! NISAM BIO MILOŠEVIĆEV ČOVEK, POKRALI SU MI IZBORE NA KOSOVU TAMO GDE NI NAŠI TENKOVI NISU MOGLI UĆI!

ATRAKTIVNA KALITEA Ako već niste odlučili kuda ćete ovo leto, ovo GRČKO LETOVALIŠTE je pravi izbor za vas (GALERIJA)

DESET NAJSMRTONOSNIJIH EPIDEMIJA ČOVEČANSTVA Neke haraju i danas!

OVO NIKAKO NE SMETE RADITI ZA VREME GRMLJAVINE!

PREOKRET U SLUČAJU PEDOFILA KOJI JE UBIO MALU MEDLIN Devojka sa Kosova je sada NA POTERNICI, OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

– Unutar doma nosimo maske, na ulazima su postavljene dezinfekcione barijere i rasporedena su sredstva za dezinfekciju – rekla je jedna od studentkinja koja živi u ovom domu i ističe da je čula da je nulti pacijent devojka iz Niša.

Prema rečima direktora Ustanove studentski centar Beograd Gorana Minića, studenti koji su bili u kontaktu sa zaraženima su izolovani u posebnim smeštajnim jedinicama ustanove.

– Oni imaju zasebna kupatila, hrana im se doprema do soba i ne postoji mogućnost dolaženja u kontakt sa ostalim stanarima – kaže on. 

Uz studentski dom, juče su u centru pažnje bile i osnovne škole „Vladimir Rolović“ na Petlovom brdu „Ratko Mitrović“ na Novom Beogradu gde je jedan od učenika, odnosno nastavnik zaraženi koronom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter