Izvor:
12.05.2017 u 20:01
0

Italijanski mediji: EKSPLOZIJA U RIMU VEROVATNO ČIN PROTESTA!

Italijanska policija započela je istragu o uzrocima dve eksplozije u centru Rima, rekavši da za sada misle da nije bilo konkretne mete, saopštio je jedan viši zvaničnik.

"Ne verujemo da je postojao plan da se iko povredi ili nanese šteta, to je definitivno bio čin protesta", rekao je za SkajTG televiziju šef policije Masimo Improta.

Odbio je da komentariše da li bi iza eksplozija mogli da stoje anarhisti, prenosi Rojters.

Nacionalna bezbednost podignuta je na nivo dva, što je najviši nivo pre nego što dođe do istinskog napada.

Centar Rima ranije danas su potresle eksplozije, javili su italijanski mediji, navodeći da najverovatnije niko nije povređen.

"Dvostruka eksplozija u Rimu, prema prvim informacijama sa lica mesta, nema povređenih. Samo je jedan automobil oštećen", objavila je na sajtu stanica RAI.

Pozivajući se na radnika službe za vanredne situacije, RAI navodi da je "situacija pod kontrolom".

Kako se navodi, u blizini parkiranih automobila pronađene su dve eksplozivne naprave. Razmatraju se razne mogućnosti, među kojima i da je u pitanju bilo pismo-bomba.

Na televizijskim snimcima se vidi da su na mestu eksplozije i policajci i vatrogasci, prenosi Rojters.

Italijanska agenciija Ansa navela je da je javno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Britanski mediji navode da se u tom delu nalazi i zgrada UN.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/AmichaiStein1, Twitter/GrNet_Italia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter