Izvor:
13.04.2017 u 00:23
0

Iz Niša bilo koja avio-linija za 10 EUR!

Irska avio-kompanija Rajaner prevezla je 50.000 putnika s niškog aerodroma od septembra kada je uveden prvi let te kompanije do Niša.

Zamenica direktora marketinga Dimitra Apatsidou navela je da Rajaner ima četiri leta do aerodroma "Konstantin Veliki" i dodala da se u sledećih nekoliko nedelja mogu očekivati dobre vesti kada su nove linije u pitanju.

"Na četiri linije od Niša do Berlina, Bratislave, Dizeldorfa i Milana planiramo da ove godine prevezemo 120.000 putnika", istakla je Apatsidou na konferenciji za novinare na niškom aerodromu.

Prema njenim rečima, statistički podaci Rajanera pokazuju da su od ukupnog broja prevezenih putnika avionima te kompanije 51 odsto građani Srbije, dok su ostali strani državljani.

"Među putnicima je najviše ljudi koji žive u dijaspori, oni predstavljaju 47 odsto svih onih koji su leteli do Niša ili iz Niša", izjavila je Apatsidou.

Apatsidou je rekla da je Rajaner povodom 50.000 prevezenih putnika s niškog aerodroma pokrenuo akciju prodaje karata po ceni od 9,9 evra na bilo kojoj od pomenutih linija iz Niša.

"Akcija trajati do ponedeljka 17. aprila u ponoć, a karte mogu da se se rezervišu na internet portalu Rajanera", kazala je Apatsidou.

Ona je rekla da je Rajaner za prethodne tri godine zabeležio rast broja putnika sa 79 miliona na 120 miliona, a istovremeno je procečna cena karte snižena sa 46 na 39 evra.

B92.net
foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter