Izvor:
09.07.2017 u 02:33
0

JAKO NEVREME U BEČEJU: Majka, ćerka i baka za tren oka ostale bez ičega!

-Bilo je strašno, počeo je da pada deo po deo, a onda se krov celom svojom konstrukcijom potpuno srušio – priča ova očajna majka.

Nevreme je pogodilo pre nekoliko dana porodicu Blažić kojoj je uništeno domaćinstvo.

Milka, koja je i ovako živela u teškim uslovima, sa minimalnom porodičnom penzijom, sada je ostala i bez krova nad glavom. Jako nevreme koje je pričinilo veliku štetu nad državnim i privatnim objektima, Milki je razrušilo krov, a potom i deo kuće koji se iznenada obrušio usled oluje. Očajna samohrana majka kaže da se krov srušio kao kula od karata:

– Bilo je strašno, počeo je da pada deo po deo, a onda se krov celom svojom konstrukcijom potpuno srušio. Pored krova, jedan deo zida je pao, kuću više ni nemamo – očajno priča ova samohrana majka.

U porodičnoj kući Blažin, osim Milke i njene šesnaestogodišnje ćerke, živela je i njena majka, starica od 82. godine koja je i nepokretna:

Najteže mi je zbog ćerke i majke, do sada smo živele od muževljeve porodične penzije koja iznosi samo 14.000 dinara, kako ćemo i šta ćemo dalje, ne znamo ni same – priča ova nesrećna žena.

Milka se putem socijalne mreže Fejsbuk obratila za pomoć prijateljima i poznanicima koji su joj brže bolje pritekli u pomoć, pa su u roku od nekoliko dana uspeli da rasčiste krš koji je iza sebe ostavila oluja. Međutim, umesto krovne konstrukcije na gornjem delu kuće je najlon:

– Ovo je samo privremeno rešenje, morali smo bilo šta da stavimo kako bi se zaštitili od kiše. Obraćala sam se i nadležnima u Opštini Novi Bečej i Centru za socijalni rad, nadam se da će nam i oni pomoći, inače kuća će nam potpuno propasti – skrhana je Milka.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter