Izvor: Telegraf
13.09.2021 u 07:46
0

KAKVO NAS VREME OČEKUJE DANAS?

Posle hladnog jutra, u Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, a zbog uticaja suve i stabilne vazdušne mase, nebo nad celom Srbijom tokom dana biće vedro i bez oblaka,  navodi meteorolog Đorđe Đurić.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ko to plasira Veljine signale iz zatvora? Šta nam je činiti kada je u pitanju korona virus? Koliki je zapravo značaj Novaka Đokovića za Srbiju?

Visoke temperature za ovo doba godine biće praćene severozapadnim vetrom, koji će duvati slabim do umerenim intenzitetom. Minimalna jutarnja temperatura kretaće se od 5 do 11, a maksimalna dnevna od 27 do 31 stepena.

PROČITAJTE JOŠ: Rak bi trebalo da usreći voljenu osobu, a kome preti raskid danas? SAZNAJTE HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR!

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 10 do 15, a najviša će iznositi oko 29 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u utorak i sredu očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti (od 29 do 31 stepen).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter