Izvor: Telegraf
13.09.2021 u 07:38
0

Sedmi i osmi razred osnovnih škola u ovim opštinama prelazi na kombinovanu nastavu!

Porast broja zaraženih korona virusom sve više se odražava i na škole u našoj zemlji. Tako će srednje škole u čak 40 opština od danas preći na onlajn nastavu, dok će sedmi i osmi razredi osnovnih škola u tim opštinama nastavu slušati kombinovano.

Ipak, i oni koji budu išli u školu, moraće strogo da poštuju sve mere. To znači da će i učenici i nastavnici morati da nose maske sve vreme boravka u školi, uključujući i one koji su potpuno vakcinisani i one koji su preležali COVID-19.

Predstavljamo vam kako će nastava izgledati u školama u ovim opštinama.

PROČITAJTE JOŠ: Rak bi trebalo da usreći voljenu osobu, a kome preti raskid danas? SAZNAJTE HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR!

Onlajn nastava  uvedena je za srednjoškolce iz Tutina, Raške, Priboja, Prijepolja, Nove Varoši, Kladova, Petrovca na Mlavi, Užica, Valjeva, Despotovca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Svilanjca, Rekovca, Preševa, Bojnika, Velikog Gradišta, Žabara, Boljevca, Zaječara, Knjaževca, Bajine Bašte, Čajetine, Alibunara, Ljiga, Bogatića.

PROČITAJTE JOŠ: IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA: Radovi na petljama Smederevo i Požarevac od sutra!

Od ponedeljka će taj model nastave biti primenjivan i u srednjim školama u Ivanjici, Lučanima, Doljevcu, Nišu, Beloj Palanci, Vranju, Kraljevu, Novoj Crnji, Aranđelovcu, Kniću, Kragujevcu i Topoli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter