Izvor: HappyBSC
01.08.2020 u 11:43
0

Klupe ove JESENI MOŽDA BEZ ĐAKA? Vučić ne isključuje ONLAJN NASTAVU!

-Voleo bi da đaci idu u školu, ali će to biti slučaj samo ako budu postojali uslovi koji garantuju bezbednost i sigurnost kada je u pitanju zdravlje- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je naveo, još nije zadovoljan situacijom sa koronom, iako je stanje sve stabilnije.

– Ako budemo držali fizičku distancu i nosili maske, siguran sam da ćemo uspeti. Naravno da je važno obrazovanje za našu decu, ali je zdravlje važnije. Važno je da deca rade, da idu u školu, i ako budu postojali dobri uslovi koji garantuju sigurnost, oni će ići u školu – rekao je Vučić.

Kazao je da ne može da odgovori kako će izgledati nova školska godina, ali i da ne isključuje mogućnost onlajn nastave.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ NA POČETKU IZGRADNJE KOVID BOLNICE U BATAJNICI: Otvara se 1. decembra s najsavremenijom opremom (VIDEO)

ZAPLENA KRADENIH AUTOMOBILA: U štampariji na Žarkovu rastavljani na delove?

JEZIVO! TAJNE SAKAĆENJA DECE U NIGERIJSKIM PODRUMIMA: Ovde su UZIMANI organi SRBA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Očekuju nas TROPSKE VRUĆINE!

Vučić je rekao i da je sada u bolnicama u Srbiji situacija bolja, ali da i dalje ima veliki broj mrtvih od korona virusa, što je, kako navodi, posledica događaja sa početka jula.

– Kao što vidite, nama je jul mesec bio gori. Već od 5. ili 10. jula, a svi znamo šta se tad dešavalo, napravljeni su nam ogromni problemi – rekao je Vučić.

Kako navode, stvari su se stabilizovale, a kao primer navodi Novi Pazar, gde u poljskoj bolnici danas nema nijednog pacijenta, dok je u Opštoj bolnici, u kojem je bilo više od 300 osoba obolelih od korona virusa, sada oko 70 pacijenata.

– Lakša je situacija u pojedinim delovima Srbije, ali negde je veliki broj zaraženih ljudi i mnogo je važno da u danima i nedeljama svedemo taj broj na minimum – kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter