Izvor: Blic.rs
23.10.2020 u 15:02
0

KORONA PRESEK! Dramatičan SKOK ZARAŽENIH! Preminulo TROJE LJUDI!

U poslednja 24 sata na korona virus testirano je 8.209 ljudi, a čak 579 ljudi bilo je pozitivno, dok su nažalost, preminule tri osobe.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“ na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom zemlje nalazi se 24 pacijenata.

Izraženo u procentima, od ukupnog broja zaraženih, danas je 7,05 odsto pozitivno. Po broju obolelih Srbija je danas ubeležila novi crni rekord od početka pandemije, a takođe drastično je više obolelih nego juče.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA UZIMA MAHA U SRBIJI: Za samo 48 sati virus potvrđen kod čak 928 osoba, najviše pozitivnih u prestonici

OPREZ! KAZNE SVE VEĆE: Policajci će kažnjavati one koji ne nose maske

NOVA VLADA SRBIJE IMAĆE 21 RESOR: Biće formirana 3 nova ministarstva

Prethodni dan bilo je ukupno 416 obolelih od 6.715 testiranih, dok su nažalost, preminule dve osobe. Dan ranije, u sredu, oborili smo crni rekord, odnosno zabeležili najviše novozaraženih za 24 časa od počekta epidemije korona virusa u Srbiji – čak 512.

Najviše što smo pre toga imali bilo je u piku drugog talasa – 26. jula registrovano je 467 pozitivnih na kovid 19. Juče smo na respiratorima imali 27 pacijenata. I tu je primetan blagi porast, s obzirom na to da je nekoliko dana pre toga ta cifra bila oko 22.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter