Izvor: Tanjug
25.01.2022 u 14:26
0

KORONA U JABLANIČKOM OGRUGU: 312 novozaraženih

 U poslednja 24 sata na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 312 nova slučaja zaraze virusom korona što je više nego duplo u odnosu na presek stanja za 24. januar.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, reč o 172 osobe sa teritorije opštine Leskovac, 82 iz opštine Vlasotince, 29 iz opštine Bojnik, 15 iz opštine Medveđa, 13 iz opštine Lebane i jedna iz opštine Crna Trava.

Trenutno se čeka 21 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Prema podacima od juče, 24. januara, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 118 novih slučajeva zaraze virusom korona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter