Izvor: tanjug
03.09.2021 u 14:57
0

KOSOVSKA MITROVICA: Humanitarna pomoć za egzistencijalno ugrožene

 Paketi humanitarne pomoći obezbeđeni su za egzistencijalno ugrožene učenike i njihove porodice u severnom delu Kosovske Mitrovice, povodom početka nove školske godine.

Paketi su obezbeđeni na inicijativu gradonačelika severnog dela Kosovske Mitrovice Milana Radojevića i uz podršku italijanskog Kfora, navodi se u saopštenju kabineta predsednika.

PROČITAJTE JOŠ: PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV ŠKOLA: Deca dolazila bez maski!

Gradonačelnik Radojević, načelnik školske uprave Ivan Zaparožac i predstavnici Karabinjera uručili su ugroženim porodicama pomoć u vidu paketa prehrambenih proizvoda, kućne hemije, odeće, obuće i igračaka za najmlađe sugrađane.

-Ovim gestom pokazujemo da posebno vodimo računa o porodicama kojima je pomoć najpotrebnija- rekao je Radojević i poručio da će se nastaviti sa sičnim akcijama u budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN NA ZAVRŠNOJ FAZI TAKMIČENJA „ČUVAR REDA“: Vojska Srbije dokazuje koliko je rame uz rame sa najznačajnijim armijama sveta

Komandir Karabinjera MSU Stefano Fedele rekao je da se ovom akcijom pokazuje spremnost da se pruži pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

-Nadam se da ćemo nastaviti dosadašnju saradnju kao i slične akcije ubuduće -poručio je Fedele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter