Izvor: Alo.rs
08.09.2020 u 07:04
0

KRAGUJEVČANI ĆE PRE PLATITI KAZNU NEGO DNEVNU KARTU: Evo zašto svesno krše propise

Građani su pronašli način kako da uštede.

Kragujevčani i ostali koji dolaze u centar najvećeg grada u srcu Šumadije automobilom poslednjih meseci masovno dobijaju kazne za parkiranje jer ne žele da plate korišćenje parking prostora SMS-om. Razlog za ovakvo ponašanje građana pomalo je apsurdan – prema cenovniku JKP „Šumadija“, koje upravlja parkiralištima u Kragujevcu, kazna za nepropisno parkiranje je jeftinija od same karte za celodnevno parkiranje!

PROČITAJTE JOŠ…

OSEĆA SE ODLIČNO! Premijer Belorusije PRIMIO RUSKU VAKCINU!

NOVI KORONA PRESEK: Pozitivnih 36, 1 žrtva preminula

JEZIVO: Iz bunara izvukli telo starije žene

NOVAKU SE NE GLEDA KROZ PRSTE: Slovenac dobio samo opomenu, a naš teniser diskvalifikaciju!

Naime, celodnevna karta za parkiranje u Kragujevcu košta 790 dinara. A na kazni za nepropisno parkiranje piše da košta 999, s tim što je cena 495 dinara ako se ta kazna uplati u roku od osam dana.

Poljoprivrednik Marko Nedeljković iz kragujevačkog prigradskog naselja Jovanovac  navodi već mesecima plaća kazne za nepropisno prarkiranje i da je na taj način samo za tri meseca uštedeo preko 800 dinara. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter