Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
01.01.2024 u 18:39
0

LEPE VESTI ZA VOZAČE: Bez gužve na putevima i graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na autoputevima, važnijim i frekventnijim putnim pravcima gotovo i da nema vozila, a one koji se ipak odluče da danas krenu na put, očekuju ih dobri uslovi za vožnju.

Moguća je pojava magle na putevima, posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, ali sa i dalje visokim dnevnim temperaturama za ovo doba godine, saopštio je Auto Moto Savez Srbije.

EVO KAD OD JANUARA TREBA DA SE PLATI POREZ: Objavljen kalendar, prve obaveze stižu na naplatu već ove nedelje

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 17:30 časova, nema zadržavanja ni na putničkim ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter