Izvor: alo.rs
02.12.2020 u 17:06
0

MARIĆ OBOLEO OD KORONE Ovo je izjavio iz KBC Dragiša Mišović!

Marić dobio koronu!

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Kafa kod Marića jeftinija nego u SKUPŠTINI

TEŽAK UDES KOD SUBOTICE: Voz udario automobil, vozač teško povređen

Najjača solarna oluja u prethodne tri godine-oluja-u-prethodne-tri-godine

VEĆI POREZ NA KUĆE I STANOVE ZA BEOGRAĐANE U 2021.GODINI: Evo koliko će biti POSKUPLJENJE

Poznati psihijatar i seksolog doktor Jovan Marić oboleo je od korone i trenutno se nalazi na lečenju u KBC „Dragiša Mišović“.

Doktor Marić ima obostranu upalu pluća i povremeno je na kiseoniku. To je potvrdio i sam Marić u kratkom telefonskom razgovoru, pošto zbog jakog kašlja otežano govori.

– Evo me u KBC Dragiša Mišović već dva dana. Ja sam mislio da je korona virus kao i svaki drugi, ali sad vidim da nije. Sve je počelo krajem prošle sedmice kada sam dobio temperaturu. Računao sam da sam negde navukao grip, kao i svake godine u ovo vreme – ispričao je on i dodao:

– Međutim, kako sam počeo da malaksam, koleginica iz „Mišovića“ me je posavetovala da počnem da pijem hemomicin. Međutim, već u ponedeljak stanje mi se pogoršalo, došao sam da snimim pluća, po njenim savetu, i ispostavilo se da imam obostranu upalu. Odmah sam zadržan u bolnici, a test na koronu je pokazao da sam pozitivan – priča Marić.

Iako spada u rizičnu grupu, jer ima pridružena oboljenja poput dijabetisa i hipertenzije, Marić ne brine, jer tvdi da je u dobrim rukama.

– U „Mišoviću“ svi pacijenti imaju najbolju negu, tako da je imam i ja. Uzimam terapiju, borim se i nadam se da se vidimo za nekih dve nedelje – rekao je profesor na kraju razgovora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter