Izvor: happyBSC
02.12.2020 u 15:37
0

MARIĆ MATIRAN! Šešelj ušao u studio HAPPY TV pa udario na legendu novinarstva!

Vojislav Šešelj,kao gost najgledanijeg jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“, iznenada je udario na Milomira Marića, koji sa lidera radikala ugostio zajedno sa koleginicom Katarinom Koršom.

Sve je počelo u šaljivom tonu…

– A malo pre me pita Katarina što sam došao sa maskom. Da je Katarina sama u emisiji ja bih došao bez maske, ali pošto si ti Mariću ovde, ti si velika opasnost… – počeo je Šešelj, ali se glavni urednik Happy TV, ipak, snašao i uspeo da prekine uvrede i potom priču vrati u kolosek.

Ispad predsednika SRS, međutim, oštro je osudio Centar za evroatlanske studije, koji je javnosti objasnio šta je ustvari prvi čovek radikala rekao. 

– Šešelj je izjavio: „Marić je velika opasnost jer se mnogo druži sa Jelenom Milić… Ona celi zoološki vrt nosi sa sobom… Marić se bavi pripitomljavanjem NATO picajzli. Ne neću nju pominjati u tom kontekstu…” Za one koji ne znaju, spomenuti zoološki vrt se odnosi na povećan broj životinja koje očito nastanjuju telo Jelene Milić, direktorke Centra za evroatlantske studije iz Beograda (CEAS),  a koje prenose polne bolesti i to na način da se drugi moraju štititi maskama poput onih koje se koriste u zaštiti od virusa Covid-19,  koji je u svetu odneo preko milion, a u Srbiji preko hiljadu života – navode iz CEAS.


CEAS: Zašto ne zaštitite Jelenu Milić?

O ovom slučaju CEAS više godina upozorava Brankicu Janković, reizabranu Poverenicu za zaštitu ravnopravnosti. Janković godinama izbegava da javno osudi ovo višegodišnje Šešeljevo mizogino ponašanje protiv Jelene Milić, već odbija i da na mnogobrojne CEAS dopise sa zahtevom za reagovanje po službenoj dužnosti reaguje, dajući pravno nevaljana obrazloženja.


Oni dalje objašnjavaju da je „osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj prirodu svojih mizoginih uvreda protiv Jelene Milić sada proširuj pa se ne radi više ‘samo’ (prim autora) o NATO picajzlama koje Jelena Milić ima a koje se prenose ‘samo’ (prim autora) polnim putem sa NATO osobljem kako je do sada potpuno nesmetano, bez ičije osude, uključujući i mnogobrojne NVO,  branioce ljudskih prava, aktiviste za zaštitu ženskih prava i boraca za rodnu ravnopravnost, a kamo li reakcije nadležnih nezavisnih i državnih tela za rodnu ravnopravnost, pojedinaca iz vlasti,  REM  ili organa gonjenja!

CEAS podseća da je dotični neometano godinama, kao narodni poslanik, promovisao i knjigu „Jelena Milić NATO picajzla“, resursima poreskih obveznika Srbije među kojima su CEAS i Jelena Milić, uključujući i tvrdnje da je dokazao da Jelena Milić ima picajzle! CEAS naglašava da je ova poslednja mizogina uvreda, dodatno uvredljiva i opasna po Jelenu Milić jer se povezuje i sa mogućnošću njenog zaražavanja drugih na način na koji se prenosi virus Covid-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter