Izvor: kurir
27.12.2021 u 14:39
0

Mika Aleksić sutra bi u sudu trebalo da progovori o optužbama da je silovao glumice

Pred Višim sudom u Beogradu za sutra je zakazano ročište vlasniku škole glume „Stvar srca“ Miki Aleksiću,  na kom bi trebalo da iznese odbranu o krivici koja mu se stavlja na teret – silovanje i seksualno uznemiravanje više devojaka.

Podsetimo, do sada su održana dva pripremna ročišta, koja su bila zatvorena za javnost, a sutrašnje suđenje trebalo bi da bude javno.

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume „Stvar srca“, prvu izjavio dao je za Kurir otkako je osumnjičen za teška krivična dela.

– Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru – rekao je ranije Aleksić za Kurir, koji je iz zatvorskog pritvora pušten u kućni pritvor sa nanogicom.

Miroslav Aleksić, podsetimo, bio je uhapšen 16. januara i u Centralnom zatvoru bio je do 10. septembra, kada je prebačen u kućni pritvor. Učitelja glume, kako je Kurir pisao, prva je prijavila mlada glumica Milena Radulović. Njoj se ubrzo pridružila i koleginica Iva Ilinčić, a potom su se policiji javile i druge devojke. On je na saslušanju u tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, negirao da je izvršio ova krivična dela, ali nije detalno iznosio odbranu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter