Izvor: BSC Happy
04.08.2023 u 22:54
5

„TO ZLO NIJE SA OVOGA SVETA, BOJIM SE ZA SVOJ NAROD“: PROROČKE REČI SLOBODANA MILOŠEVIĆA danas ŽIVIMO – evo šta je ZASTRAŠUJUĆE REKAO (VIDEO)

Slobodan Milošević, nekadašnji predsednik Savezne Republike Jugoslavije i Srbije izgovorio je devedesetih nešto sa čim se danas ceo svet suočava.

Postoji neko veće zlo iza Amerike sa kojim se borim, postoji nešto satansko u tom lažnom osmehu Amerikanaca. To njihovo zlo nije sa ovoga sveta. Video sam. Ovo više nije borba slobodoljubivog naroda protiv imperijalista. Ovo je borba protiv neprijatelja ljudskog roda. Drevne priče su istinite. Oni će zauzimati jednu po jednu naciju. Ja sam usamljen u ovoj borbi. Po prvi put se bojim za svoj narod i sebe – rekao je Milošević…

BONUS VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “„TO ZLO NIJE SA OVOGA SVETA, BOJIM SE ZA SVOJ NAROD“: PROROČKE REČI SLOBODANA MILOŠEVIĆA danas ŽIVIMO – evo šta je ZASTRAŠUJUĆE REKAO (VIDEO)”

  1. Slobodan Milosevic je najveci izdajnik srpskog roda,dokaz za to je oluja koja je sa njime dogovorena.Tri dana pred početak oluje je povucena kompletna vojska iz Krajine,mada je i tadasnja vrhuska Republike Srpske ostala po strani.Zato nemojte da ga pominjete kao nekog ko se plasio za xvoj narod,to je obicna farsa.

    11
    16
    Odgovori
  2. BIO SI JUGOSLOVEN BRANIO JUGOSLAVIJU I NANEO VELIKU STETU SRBIMA I SRBIJI…TREBA VAS SVE PROTERATI IZ SRBIJE A DECI I UNUCIMA ZABRANITI DA SE BAVE JAVNIM POSLOVIMA…DA VAS NAROD NA ULICI GADJA GOVNIMA

    0
    4
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter