Izvor: RT
04.08.2023 u 22:41
3

„ZAPAD JE IZVEO „OLUJU“: BOCAN-HARČENKO bez dlake NA JEZIKU razotkrio OPROBANU ZLOČINAČKU MATRICU- „ISTI MEHANIZAM KAO U UKRAJINI“

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas da su vojnu akciju "Oluja" planirale i izvele zapadne obaveštajne agencije i druge strukture koristeći hrvatsku vojsku kao ljudsku snagu.

Teškog srca, sa saosećanjem i tugom se sećamo tragičnih događaja koji su počeli 4. avgusta 1995. godine. Usled takozvane akcije ‘Oluja’, oko 250 hiljada Srba je proterano iz svojih domova u Krajini“, napisao je ambasador Bocan-Harčenko na društvenoj mreži „Iks“.

Kako je rekao, antisrpsku operaciju planirale su i izvele zapadne obaveštajne agencije i druge strukture koristeći hrvatsku vojsku kao ljudsku snagu.

„TO ZLO NIJE SA OVOGA SVETA, BOJIM SE ZA SVOJ NAROD“: PROROČKE REČI SLOBODANA MILOŠEVIĆA danas ŽIVIMO – evo šta je ZASTRAŠUJUĆE REKAO (VIDEO)

– Potpuno isti mehanizam i scenario, kao što je sada u Ukrajini, po istim obrascima, sa istom neljudskošću. I ista tragična sudbina, kao i krajiškim Srbima, bila je pripremljena za Ruse u Donbasu, da planove Zapada i kijevskog režima nije osujetila ruska specijalna vojna operacija – poručio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„ZAPAD JE IZVEO „OLUJU“: BOCAN-HARČENKO bez dlake NA JEZIKU razotkrio OPROBANU ZLOČINAČKU MATRICU- „ISTI MEHANIZAM KAO U UKRAJINI“”

    • Bravo!
      I točno, Rusi su nas i podržavali i naoružali *, različito od amera, anglosaks olosi, koji su podrzavali Yugu i spriječili nas i na kraju u pripojenju još nekih hrvatskih zemalja, te sredili „đamahiriju“ u srcu Europe.
      *na sramotu kasnijih hrvatskih vlasti, koja je opet na krivoj strani povijesti.

      1
      0
      Odgovori
  1. Ambasador je apsolutno u pravu
    Amerikanci su pre napada hrvatske vojske na rs krajinu onesposobili sve komunikacije i avaksima sa ostrva slali informacije hrvatima. I još su zapretili srbiji ako pokuša da pomogne da će beograd biti blmbardovan

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter