Izvor: Tanjug
15.03.2022 u 10:55
0

Ministar Stefanović razgovarao sa delegacijom francuske Direkcije za naoružanje

Ministar odbrane Nebojša Stefanović razgovarao je danas putem video-konferencijske veze sa ministarkom Vojske Francuske Florans Parli političko-bezbednosnoj situaciji u svetu i regionu, kao i saradnji u oblasti odbrane dveju zemalja. Stefanović i Parli razgovarali su i o aktuelnoj situaciji na Istoku Evrope, kao i o stabilnosti Zapadnog Balkana, saopštilo je resorno ministarstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministri su se saglasili da je bilateralna saradnja između Srbije i Francuske na visokom nivou, ali da postoji prostor i za njeno unapređenje, pre svega u vojno obrazovnoj, vojno-ekonomskoj i vojno-vojnoj saradnji. Ministarka Parli uputila je poziv ministru Stefanoviću za posetu Sajmu naoružanja „Eurosatory“ koji se održava u junu u Francuskoj, a kako je istaknuto kontinuitet poseta na visokom nivou predstavljala bi i poseta načelnika Generalštaba Vojske Srbije Republici Francuskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter