Izvor: Happy BSC
03.09.2020 u 10:59
0

MINISTAR VULIN: Vojska Srbije snažno podržava mirovnu politiku svog vrhovnog komandanta

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Četvrte brigade raspoređenih u Kopnenoj zoni bezbednosti, duž administrativne linije prema Kosovu i Metohiji i tom prilikom poručio da predsednik Aleksandar Vučić vodi tešku borbu za očuvanje interesa Srbije, kao i da će učiniti sve da se ti interesi, kao i mir, sačuvaju.

– Vučić vodi tešku i odgovornu borbu u Vašingtonu. Ne samo u Vašingtonu, u Briselu, Moskvi, Pekingu, bilo gde da se nađe, Vučić vodi računa o interesima Srbije, o interesima svih njenih građana – rekao je Vulin, a saopštilo danas Ministarstvo odbrane.

SAZNAJTE I OVO…

MILO SE HVATA ZA SLAMKU SPASA: DPS zove URA i SDP! Prvi sastanak održan sinoć!

„ČUVAM IH, A TI ODOZGO ČUVAJ NAS“ Sin Miloša nastradalog u nesreći na Miljakovcu oprostio se od oca POTRESNOM porukom

MARKO ĐURIĆ: Pripremili smo platformu okrenutu budućnosti

EPILOG PRVOG SLUČAJA KORONE U ŠKOLI: Postupci kada virus uđe u učionicu

VUČIĆ OD DANAS U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA: Razgovori o ekonomskoj saradnji Beograda i Prištine

On je naveo da Vojska Srbije snažno podržava mirovnu politiku svog vrhovnog komandanta.

– Imamo imamo poverenje u svog vrhovnog komandanta. Mi znamo da će kao i do sada činiti sve da se mir sačuva, a da se interesi Srbije sačuvaju – poručio je Vulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter